Konya Siemens Klima Servisi
Konya Siemens Klima Servisi

Konya Siemens Klima Servisi Sayfasındasınız.
 

Konya Siemens  Servisi olarak Konya ilinin SelçukluMeram ve Karatay  ilçelerinde tüm Siemens  Klima  marka beyaz eşya ve Siemens  klima ürünlerine hizmet vermekteyiz.Yapmış olduğumuz ürünler Buzdolabı,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,fırın ve klimaların tamir bakım ve montaj işlemleridir.

Onarımını yapmış olduğumuz ürünlerin değiştirdiğimiz yedek parçalarına 1 yıl garanti veriyoruz.1 yıl içerisinde aynı parçanın dış etkenlerden veya kullanım hatasından kaynaklanmaması şartı ile arızalanması durumunda hiç bir ücret talep etmeden yenisi ile değiştiriyoruz.Yapmış olduğumuz onarımlarda kredi kartı geçerlidir.Kredi kartı kullanmak isterseniz teknik ekibimiz evinizde kredi kartı çekimi yapabilmektedir.Bu sayade siz işyerimize gelmeden ödemenizi kredi kartı ile yapabilirsiniz.

Konya Selçuklu Siemens  Klima Servisi

Firmamız Konya Selçuklu ve diğer ilçelerde Siemens  Klima Servisi hizmeti veriyor. Siemens  Marka klima beyaz eşya ve küçük ev aleti ürünlerinizde oluşan arızalardan dolayı kullanılan orjinal yedek parça ve işçilige 1 yıl servis bünyesinde garanti vermektedir. Konya’nın büyük bölgelerinden olan selçuklu bölgesinde arçelik markalı beyaz eşya ve elektrikli ev aletlerinin bakım, onarım ve teknik servisi tarafımızca gerçekleştirilmektedir.

Konya selçuklu da Siemens klima servisi arıyorsanız servisimiz 7/24 aktif halde olup siz değerli müşterilerimize en iyi hizmet vermek için telefonunuzu bekliyoruz. Bölgede Siemens klima  ait buzdolabı, elektrik süpürgesi, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, şofben, su sebili, klima fırın ve diğer ürünlerdeki teknik arızalar servisimiz bünyesinde garantili bir şekilde giderilmektedir. Bizlere ulaşmak için aşağıdaki iritbat bilgilerini kullanabilirsiniz.

Konya Karatay Siemens Klima  Servisi

Firmamız Konya Karatay ve diğer ilçelerde Klima Siemens  Servisi hizmeti veriyor. Siemens  Marka klima beyaz eşya ve küçük ev aleti ürünlerinizde oluşan arızalardan dolayı kullanılan orjinal yedek parça ve işçilige 1 yıl servis bünyesinde garanti vermektedir. Konya’nın büyük bölgelerinden olan Karatay bölgesinde arçelik markalı beyaz eşya ve elektrikli ev aletlerinin bakım, onarım ve teknik servisi tarafımızca gerçekleştirilmektedir.

Konya karatay da Siemens  klima servisi arıyorsanız servisimiz 7/24 aktif halde olup siz değerli müşterilerimize en iyi hizmet vermek için telefonunuzu bekliyoruz. Bölgede Siemens  klima markasına ait buzdolabı, elektrik süpürgesi, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, şofben, su sebili, klima fırın ve diğer ürünlerdeki teknik arızalar servisimiz bünyesinde garantili bir şekilde giderilmektedir. Bizlere ulaşmak için aşağıdaki iritbat bilgilerini kullanabilirsiniz.

Konya Meram Siemens  Klima Servisi

Firmamız Konya Meram ve diğer ilçelerde Siemens  Klima Servisi hizmeti veriyor. Siemens  Marka klima beyaz eşya ve küçük ev aleti ürünlerinizde oluşan arızalardan dolayı kullanılan orjinal yedek  parça ve işçilige 1 yıl servis bünyesinde garanti vermektedir. Konya’nın büyük bölgelerinden olan Meram bölgesinde Siemens markalı beyaz eşya ve elektrikli ev aletlerinin bakım, onarım ve teknik servisi tarafımızca gerçekleştirilmektedir.

Konya meram da Siemens klima servisi arıyorsanız servisimiz 7/24 aktif halde olup siz değerli müşterilerimize en iyi hizmet vermek için telefonunuzu bekliyoruz. Bölgede Siemens  markasına ait buzdolabı, elektrik süpürgesi, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, şofben, su sebili, klima fırın ve diğer ürünlerdeki teknik arızalar servisimiz bünyesinde garantili bir şekilde giderilmektedir. Bizlere ulaşmak için aşağıdaki iritbat bilgilerini kullanabilirsiniz.


Firmamız Altek Teknik Servis, Konyada Siemens Marka ürünlerede servis hizmeti vermektedir.

Aşağıdaki Bilgilerden firmamızla iletişim kurabilirsiniz.

Tel: 0 332 320 20 80 Cep: 0 541 602 23 45

Konya / Selçuklu

Tüm Hakları Saklıdır.
© 2012